Survivor 2025: Συγκλόνισε ο Νίνο Νικολαΐδης – «Πέρασα υπερκόπωση και κατάθλιψη, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι»


Survivor 2025: Συγκλόνισε ο Νίνο Νικολαΐδης – «Πέρασα υπερκόπωση και κατάθλιψη, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι»


Διαφ.


Ο Νίνο Νικολαΐδης συγκλόνισε με την εξομολόγησή του στο Survivor, με τον ίδιο να αναφέρεται στις πολύ δύσκολες στιγμές, που πέρασε, φτάνοντας να είναι αντιμέτωπος με το φάσμα της κατάθλιψης.

Ο αθλητής της κίτρινης ομάδας, που εσχάτως τραυματίστηκε σοβαρά, έκανε λόγο για την εποχή, όπου πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έπαθε κατάθλιψη και υπερκόπωση, λίγο προτού φτάσει στο απόλυτο της δόξας του.

Survivor 2025: Η εξομολόγηση του Νίνο Νικολαΐδη

«Έχω μάθει να λειτουργώ με αγάπη, γιατί αγάπη πήρα από τους δικούς μου. Είχα και μια κοπέλα σταθμό στη ζωή μου. Κάποια στιγμή κι ενώ ήμουν στην Εθνική και έγινα παγκόσμιος πρωταθλητής, έπαθα υπερκόπωση. Με άφησε το σώμα μου, έπαθα κατάθλιψη και έχασα τα όνειρά μου.

Άρχισα από το μηδέν, δε μου έχουν κάτσει καλά τα πράγματα. Αισθάνομαι μόνος μου, με την έννοια ότι δε σκέφτονται όλοι καλοπροαίρετα. Πάω πάντα αγαθά. Πέρασα μια κατάθλιψη, που δεν μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι, δεν ονειρεύομαι όπως πριν, είμαι πιο ρεαλιστής και αισιόδοξος κι ελπίζω σε αυτή την περιπέτεια να ανοίξω νέους δρόμους».


Πηγή