Survivor 2025: Συγκινεί ο Παναγιώτης Τσακαλάκος – «Ένιωσα τι θα πει πείνα, ήρθα στην Ελλάδα με μια βαλίτσα στο χέρι»


Survivor 2025: Συγκινεί ο Παναγιώτης Τσακαλάκος – «Ένιωσα τι θα πει πείνα, ήρθα στην Ελλάδα με μια βαλίτσα στο χέρι»


Διαφ.


Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος έχει γίνει γνωστός όλα αυτά τα χρόνια για την ικανότητά του στο τραγούδι και βρίσκεται στο Survivor για μια νέα αρχή, όπως ο ίδιος επεσήμανε.

Ο παίκτης της κίτρινης ομάδας συγκίνησε με την εξομολόγησή του για τη γραμμή ζωής του, αναφέροντας όλες τις δύσκολες στιγμές, που πέρασε, έτοιμος να γίνει ξανά πατέρας.

Survivor 2025: Η εξομολόγηση του Παναγιώτη Τσακαλάκου

«Στην οικογένεια ήμασταν έξι παιδιά κι εγώ ο τέταρτος. Ήξερα, ότι δε θα περίμενα κάτι από τους γονείς μου και έπρεπε να τα κάνω όλα μόνος μου.

Γεννήθηκα στο Νιου Τζέρσεϊ και βρέθηκα στο Λος Άντζελες αργότερα με την μπάντα μου. Είχα διακόψει τις σπουδές μου, πήγα να ζήσω την τύχη μου, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, με τη ζωή να μας δίνει ένα μεγάλο χαστούκι.

Αυτό που αγαπούσα ήταν η μουσική και γύρισα στην Ελλάδα με μια βαλίτσα στον χέρι. Την αγάπησα, έχοντας κάνει από την τρίτη γυμνασίου μέχρι την τρίτη λυκείου. Όλα άλλαξαν, όταν γνώρισα τη Λίλα, τη γυναίκα μου. Μου άλλαξε τη ζωή.

Το 2020, με τον covid, γονάτισαν οι καλλιτέχνες και ο τουρισμός, ήμουν και στα δύο. Δούλεψα σε start up εταιρεία και ήρθα εδώ για μια νέα αρχή στη ζωή μου. Με την ακρίβεια, έβλεπα το ταμείο μας να μειώνεται κάθε μήνα».


Πηγή