Αποκαλυπτικές φωτογραφίες: Ο Σον «Ντίντι» τρώει πάνω από γυμνή γυναίκα σε ξέφρενο πάρτι στο Μαϊάμι


Αποκαλυπτικές φωτογραφίες: Ο Σον «Ντίντι» τρώει πάνω από γυμνή γυναίκα σε ξέφρενο πάρτι στο Μαϊάμι


Διαφ.


Μετά τη σύλληψη του ράπερ Σον «Ντίντι» στον Μανχάταν, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες στο πλαίσιο μιας «συνεχιζόμενης έρευνας» από τις αρχές για σεξουαλική διακίνηση, έρχονται νέες σκανδαλώδεις φωτογραφίες στο «φως» της δημοσιότητας.

Ο «Ντίντι» απεικονίζεται να τρώει φαγητό από μια γυμνή γυναίκα σε φωτογραφίες που ήρθαν στην επιφάνεια από ένα πάρτι στο Μαϊάμι το 2004, μετά τη σύλληψή του για σωματεμπορία.

Ο μεγιστάνας του χιπ χοπ ήταν διάσημος για τα θρυλικά πάρτι του και τώρα πλήθος φωτογραφιών από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 δείχνει πόσο άγρια μπορούσαν να γίνουν.

Ο Σον «Ντίντι» τρώει πάνω από γυμνή γυναίκα σε ξέφρενο πάρτι στο Μαϊάμι

Σύμφωνα με ην Daily Mail, στις εικόνες ο γνωστός ράπερ, ο οποίος ήταν 34 ετών τότε, φαίνεται να απολαμβάνει μια φράουλα με σοκολάτα από μια γυμνή γυναίκα, η οποία φαίνεται να χρησιμεύει ως «κεντρικό κομμάτι» μιας πιατέλας φαγητού.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ασύλληπτη αποκάλυψη από βιaστή της Ζιζέλ Πελικό: «Μου είπε ότι η γυναίκα του παρίστανε την κοιμισμένη ενώ εκείνη ροχάλιζε»

Στο πάρτι παρευρέθηκαν πολλές διασημότητες υψηλού προφίλ, όπως ο Will Smith, η Diana Ross, ο Owen Wilson και ο Bruce Willis.

Ο Σον «Ντίντι» τρώει πάνω από γυμνή γυναίκα σε ξέφρενο πάρτι στο Μαϊάμι

Ο Diddy συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και κατηγορείται ότι ανάγκαζε γυναίκες σε «περίτεχνες και παραγόμενες σεξουαλικές παραστάσεις», που περιγράφονται ως «freak offs».

Οι καλεσμένοι στις φωτογραφίες που ήρθαν ξανά στην επιφάνεια εμφανίστηκαν εντελώς ατάραχοι, τσιμπολογώντας αδιάφορα το φαγητό τους, ενώ η γυμνή γυναίκα παρέμενε στη θέση της.

Η γυναίκα στο τραπέζι περιβάλλεται από φρούτα για τους παρευρισκόμενους στο πάρτι, ενώ ένα μόνο πράσινο φύλλο είναι στρατηγικά τοποθετημένο για να καλύψει τα απόκρυφα σημεία της.

Ο Ντίντι φορούσε μια ολόλευκη στολή και εθεάθη να αρπάζει μια φράουλα και να την τρώει ενώ στεκόταν δίπλα στη γυμνή γυναίκα.

Ο Σον «Ντίντι» τρώει πάνω από γυμνή γυναίκα σε ξέφρενο πάρτι στο Μαϊάμι

Τα πάρτι-όργια του Diddy

Οι A-listers ήταν γνωστό ότι παρευρίσκονταν σε πολλά από τα πάρτι του Ντίντι.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Leonardo DiCaprio πήρε αποστάσεις από τον Diddy μετά την εμφάνιση μιας φωτογραφίας του σε ένα από τα περιβόητα «λευκά πάρτι» του μεγιστάνα της ραπ σκηνής.

Άλλοι αστέρες που έχουν φιλοξενηθεί από τον Ντίντι είναι η Kim Kardashian, η Paris Hilton και η Mariah Carey.

Ο Diddy περιμένει επί του παρόντος τη δίκη του στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη.

Ο μουσικός συνελήφθη με συγκλονιστικό τρόπο στο ξενοδοχείο Park Hyatt στη Νέα Υόρκη στις 16 Σεπτεμβρίου και κατηγορήθηκε για σωματεμπορία, εκβιασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία.

Η κατηγορία, η οποία περιγράφει λεπτομερώς τους ισχυρισμούς που χρονολογούνται από το 2008, τον κατηγορεί ότι κακοποιούσε, απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες επί χρόνια «για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύσει τη φήμη του και να αποκρύψει τη συμπεριφορά του».

Και οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν στα όργια ήταν τόσο εξαντλημένες από τις μαραθώνιες σεξουαλικές συνευρέσεις που χρειάζονταν ενδοφλέβιες σταγόνες μετά.

Φέρεται ότι ο ράπερ εξαναγκάζει και χειραγωγεί τα θύματα να συμμετέχουν σε πολυήμερες σεξουαλικές παραστάσεις, τις οποίες ονομάζει «freak offs.»

Οι συνεργάτες του Diddy φέρονται να χορηγούν στα θύματα ναρκωτικά για να τα κρατούν υπάκουα και να απειλούν όσους αρνούνται να συμμετάσχουν, σε ισχυρισμούς παρόμοιους με αυτούς που διατυπώθηκαν σε αστική αγωγή που κατέθεσε η πρώην φίλη του Diddy, Cassie, πέρυσι.


Πηγή