Δίνει μάχη για τη ζωή της η Μαρινέλλα: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της


Δίνει μάχη για τη ζωή της η Μαρινέλλα: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της


Διαφ.


Το θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής 27/9 νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας της αγαπημένης τραγουδίστριας Μαρινέλλας.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: Χρειάζεται πολύ χρόνο – Μη βιαζόμαστε

Για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA η Ματίνα Παγώνη, η οποία είπε ότι χρειάζεται ακόμα χρόνος για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

«Σας είπα χθες ότι πρέπει να περάσουν δύο με τρία εικοσιτετράωρα. Τώρα έχει περάσει το ένα. Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη και τη σταθεροποίηση της κατάστασης ενός ασθενούς. Αφού περιμένουμε τρία εικοσιτετράωρα, μετά εκτιμούν οι γιατροί την εξέλιξη, αν το αιμάτωμα είναι σταθερό, και περιμένουν να αρχίσει να απορροφάται. Αυτά τα αποφασίζουν βάσει της κλινικής εικόνας που έχουν στα χέρια τους», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η Ματίνα Παγώνη υπογράμμισε ότι «δεν μπορώ να μιλήσω αν δεν έχω δει ασθενή. Αυτά που περιγράφονται, ότι είχε αντίληψη, είναι θετικά για την κλινική εικόνα μιας ασθενούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να αφήσουμε αυτόν τον οργανισμό -που είναι πολύ δυνατός ο οργανισμός της Μαρινέλλας και το έχει αποδείξει-, να παλέψει με την φαρμακευτική αγωγή που της δίνεται, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει τα επόμενα εικοσιτετράωρα και να δείξει μια πιο σαφή εικόνα της εξέλιξής της γενικά», για να προσθέσει ότι «από εκεί και πέρα θα αποφασίσει η ομάδα των γιατρών της, που είναι εξαιρετική, τι θα κάνει και πώς θα συνεχίσει την αντιμετώπιση του ασθενούς. Ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός, ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός, και περιμένει η ιατρική ομάδα την εξέλιξη, την οποία θα βλέπει σε καθημερινή βάση. Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλει πολύ, πολύ, πολύ χρόνο. Μη βιαζόμαστε».

Δείτε το video


Πηγή