Δυστυχώς το έκανε γνωστό ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Μετά το καλοκαιρινό τοπίο γίνεται ανατροπή με…»


Δυστυχώς το έκανε γνωστό ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Μετά το καλοκαιρινό τοπίο γίνεται ανατροπή με…»


Διαφ.


Καιρός σήμερα 28/09: Καλοκαιρινό τοπίο η χώρα με τις καιρικές συνθήκες να επικρατούν σε υψηλά επίπεδα όλο το 24ωρο σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Παράλληλα δείτε τον Καιρό σήμερα 28/09: Επιμένει η ζέστη με τον υδράργυρο στα 30αρια – Πότε έρχονται βροχές

Αναλυτικότερα όπως μας ενημέρωσε ο έμπειρος μετεωρολόγος του OPEN, ηλιοφάνεια επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα ωστόσο αργά το απόγευμα σε ορεινές περιοχές παρουσιάζονται συννεφιές με τους ανέμους μεταβλητούς με μέτριες διευθύνσεις και ασθενείς εντάσεις. Η θερμοκρασία ξεπερνάει τους 30 βαθμούς φτάνοντας και 34.

Στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι πνέουν χωρίς να προβληματίζουν με μεταβλητές διευθύνσεις και ασθενείς εντάσεις. Ο υδράργυρος ξεκινά από 21 και φτάνει έως και τους 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες τοπικές συννεφιές αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με μέτριες εντάσεις ενώ στις θαλάσσιες, παραθαλάσσιες περιοχές η θαλάσσια αύρα κάνει την εμφάνιση της. Η θερμοκρασία στα ύψη φτάνοντας τους 31 βαθμούς.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού


Πηγή