Υπάρχει ανθρωπιά! Μετεωρολόγος διακόπτει τη ζωντανή μετάδοση για να σώσει γυναίκα που εγκλωβίστηκε από τυφώνα (Video)


Υπάρχει ανθρωπιά! Μετεωρολόγος διακόπτει τη ζωντανή μετάδοση για να σώσει γυναίκα που εγκλωβίστηκε από τυφώνα (Video)


Διαφ.


Εκπληκτικά πλάνα κατέγραψαν τη στιγμή που ένας μετεωρολόγο του Fox News διέκοψε τη ζωντανή του μετάδοση για να σώσει μια γυναίκα που είχε παγιδευτεί στο αυτοκίνητό της από τον φονικό τυφώνα Helene.

Ο μετεωρολόγος Μπομπ Βαν Ντίλεν ξεκίνησε τη δράση του καθώς κατέγραφε ζωντανή αναφορά στη βόρεια Ατλάντα της Τζόρτζια, όταν συνέβη κάτι απρόοπτο. Μια γυναίκα, η Έλεν είχε εγκλωβιστεί. Παράλληλα δείτε Αληθινή ηρωίδα η Σοφία Μπεφόν: To τέλος της γιατρού του ΕΚΑΒ που έσωζε ανθρώπους στο μεγάλο σεισμό της Αθήνας

Ο Βαν Ντίλεν ξεκίνησε δείχνοντας ότι η εγκλωβισμένη γυναίκα «οδήγησε κατευθείαν στα νερά της πλημμύρας» και ακουγόταν να ουρλιάζει για βοήθεια καθώς είπε στο στούντιο ότι είχε καλέσει το 911 και περίμενε την πυροσβεστική.

Η στιγμή που διακόπτει τη ζωντανή μετάδοση

Καθώς οι κραυγές συνεχίζονταν κατά τη διάρκεια της μετάδοσής του, ο Βαν Ντίλεν έκοψε τη ζωντανή του λήψη για να μπει και να βοηθήσει τη γυναίκα, με τους παρουσιαστές του Fox στο στούντιο να τον χαρακτηρίζουν «ήρωα» καθώς την μετέφερε σε ασφαλές μέρος σε νερά βαθιά στο στήθος.

Ήρθε αφού ο τυφώνας Helene έπεσε στην περιοχή Big Bend της ακτής του Κόλπου της Φλόριντα ως καταιγίδα κατηγορίας 4 κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφήνοντας ένα ίχνος καταστροφής στο πέρασμά του που εκτείνεται σε πολλές πολιτείες.

Ο Van Dillen επέστρεψε στον αέρα αφού έσωσε τη γυναίκα και είπε ότι μπήκε στα νερά της πλημμύρας επειδή έχασε την πίστη ότι 911 πυροσβέστες θα τη έσωζαν εγκαίρως.

«Είναι δύσκολο να μην το κάνεις, γιατί το 911 έχει τόσες πολλές κλήσεις», είπε καθώς επέστρεφε στο Fox and Friends. «Θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να φτάσουν εδώ, αλλά η πυροσβεστική τελικά έφτασε εδώ».

Ο μετεωρολόγος είπε ότι όταν πλησίασε για πρώτη φορά τη γυναίκα, ήταν «πανικοβλημένη» και «δεν είχε και πολύ νόημα».

«Φορούσε ακόμα την ζώνη του καθίσματος. Και είχε τόσο χαμηλώσει το παράθυρο της και προσπαθούσε να μου μιλήσει μέσα από αυτό», συνέχισε.

«Λοιπόν, προσπαθώ να ανοίξω την πόρτα και η πίεση του νερού δεν μου επέτρεπε να το κάνω», είπε, εξηγώντας ότι η γυναίκα έπρεπε να αφήσει νερό στο αυτοκίνητό της για να μπορέσει να τη σώσει.

«(Το νερό ήταν) μέχρι το στήθος μου και υπήρχε λίγο ρεύμα, αλλά ήταν και μια κοντή κυρία, μάλλον ήταν περίπου πέντε πόδια.

Και κατέληξε: «Νομίζω ότι ο παράγοντας πανικού είχε αρχίσει. Και όταν αρχίσετε να πανικοβάλλεστε και βρίσκεστε στο νερό και αρχίζει να κρυώνει, μπορείτε πραγματικά να κάνετε τα πράγματα να πάνε γρήγορα στον κατήφορο. Έτσι, απλά – δεν μπορούσα να περιμένω.»


Πηγή