Survivor 2025: Και οι δύο έφυγαν μέσα σε λίγες ώρες! Τέλος οι αδελφές Κερασιώτη από το Survivor


Survivor 2025: Και οι δύο έφυγαν μέσα σε λίγες ώρες! Τέλος οι αδελφές Κερασιώτη από το Survivor


Διαφ.


Το ταξίδι για τις αδελφές Κερασιώτη στο Survivor τελείωσε, με την Παρασκευή και τη Μαρία να φεύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης, η μία οικειοθελώς και η δεύτερη σε δοκιμασία αποχώρησης, τη στιγμή που άλλοι παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά.

Η Παρασκευή παραδέχθηκε, ότι υπήρχαν προσωπικοί λόγοι για την οικειοθελή της αποχώρηση από το παιχνίδι, έχοντας μπει σε αυτό, προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της.

«Για δικούς μου προσωπικούς λόγους θα χρειαστεί να σταματήσω, να γυρίσω πίσω. Κάτι δικό μου προσωπικό δεν με αφήνει να συνεχίσω στο παιχνίδι».

Η αδελφή της όμως μάλλον αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος και που μπήκε η Παρασκευή αλλά και που βγήκε. Όπως θα την ακούσετε να λέει, πάλευε πολλά χρόνια να μπει στο ριάλιτι και όταν η αδελφή της ως πιο διάσημη τα κατάφερε, τράβηξε και εκείνην μέσα.

«Το ευχαριστώ είναι λίγο να της πω γιατί μου άνοιξε μια πόρτα για το Survivor γιατί το πάλευα 5 χρόνια. Ερχόμενη εδώ νόμιζα ότι θα της δώσω δύναμη και όταν την είδα την πρώτη μέρα της είπα “να μην πιέζεσαι και να κάνεις μέχρι εκεί που μπορείς”. Θα την κάνω περήφανη και εύχομαι να είναι καλά έξω και να με στηρίζει» είπε η Μαρία Κερασιώτη.

Survivor 2025: Παρελθόν και η Μαρία Κερασιώτη

Μέσα σε λίγες ώρες, όμως, και η έτερη αδελφή Κερασιώτη αποτέλεσε παρελθόν από το Survivor. Είναι, μάλιστα, η πρώτη που αποχωρεί μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας και της δοκιμασίας αποχώρησης.

Η Μαρία υποδείχτηκε από τον Νίνο που είχε ασυλία ως τρίτη υποψήφια μαζί με τη Γεωργία και τον Βλαδίμηρο καθώς η Χριστιάννα χρησιμοποίησε το τοτέμ ασυλίας για να σωθεί και δεν μπορούσε να ψηφιστεί. Η δοκιμασία αποχώρησης απαιτούσε υπομονή και στόχευση αλλά η Μαρία φάνηκε ότι δεν τα έχει και έχασε.

«Μου έχει κοπεί η ανάσα. Το πάλευα 5 χρόνια, δεν είμαι γεμάτη η αλήθεια είναι. Μπορεί να μην είναι το κατάλληλο timing για εμένα και την αδελφή μου. Ευχαριστώ τον Θεό που πάτησα στον Άγιο Δομίνικο που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα. Ήταν πολύ φορτωμένο το κεφάλι μου με την αποχώρηση της Παρασκευής» είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια συγκινημένη.


Πηγή