Survivor 2025 trailer 30/09: Χάος στην κίτρινη ομάδα, παραλίγο στα χέρια με όλους ο Γριμανέλης! «Αγρια» κόντρα Κατσίνη με Εκατερίνα


Survivor 2025 trailer 30/09: Χάος στην κίτρινη ομάδα, παραλίγο στα χέρια με όλους ο Γριμανέλης! «Αγρια» κόντρα Κατσίνη με Εκατερίνα


Διαφ.


Survivor 2025 trailer 30/09: Το Survivor είχε πολλές ανατροπές στο τελευταίο επεισόδιο, με τις δύο αδελφές Κερασιώτη, την Παρασκευή και τη Μαρία, να αποχωρούν από το ριάλιτι επιβίωσης και τα νεύρα, ειδικά στην κίτρινη ομάδα, να μην κρύβονται, τη στιγμή που άλλοι παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά.

Οι δύο αδελφές έφυγαν και οι Τίγρεις, ουσιαστικά, έχουν διπλή απώλεια, ενώ σίγουρα δεν άρεσε σε κανέναν η παραμονή του Βλαδίμηρου στις τάξεις της. Ο Γιάννης Γριμανέλης ήταν πιο ενοχλημένος από όλους, αλλά δεν είναι και ο μόνος, που… δεν τρελαίνεται με την παρουσία παίκτη ή παίκτριας στο παιχνίδι.

Survivor 2025 trailer 30/09: Όλα σε… τεντωμένο σχοινί

Η Αγγελική Κατσίνη, συγκεκριμένα, δεν έκρυψε την αντιπάθειά της προς την Εκατερίνα Λιτβίνοβα, με την πράσινη ομάδα να έχει μεν κερδίσει σε αρκετά τελευταία παιχνίδια, αλλά την κατάσταση επίσης να είναι έτοιμη να γίνει έκρυθμη, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Η κατάσταση δεν είναι σίγουρα καλή στις Τίγρεις, όπου ο Γιάννης Γριμανέλης αναφέρει πως θα πάρει πάνω του το θέμα των ματσαρισμάτων στο νέο έπαθλο, με τους συμπαίκτες του να τα βάζουν μαζί του με τον τρόπο, που προσπαθεί να ηγηθεί.

Δείτε το trailer στο Athensmagazine.gr:


Πηγή