Αγκαζέ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη σύντροφό του στο γάμο της Θεοδώρας και του Μάθιου Λουμάρ (photo)


Αγκαζέ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη σύντροφό του στο γάμο της Θεοδώρας και του Μάθιου Λουμάρ (photo)


Διαφ.


Μαζί έφτασαν στην Μητρόπολη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η σύντροφός του, Τζένη Οικονόμου για τον γάμο της Θεοδώρας με τον δικηγόρο του Μάθιου Κουμάρ.

Ο καταξιωμένος ποινικολόγος και η ηθοποιός αγαπημένη του κατέφτασαν στην εκκλησία λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα.

Την ίδια στιγμή, δείτε επίσης: Το ομολόγησε πρώτη φορά για τη Λάσκαρη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Σε όποιες κρίσεις είχαμε η Ζωή ήταν εκείνη που…»

Η Τζένη Οικονόμου που είναι ηθοποιός, επέλεξε μία δημιουργία σε κόκκινο χρώμα.

Λυκουρέζος
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Νέα αντίδραση της Αίθρας για τη σύντροφο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου: «Σταματήστε πια, είναι άσχημο»!

Η εικόνα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την εντυπωσιακή γυναίκα στο πλευρό του έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση τις τελευταίες μέρες, όταν εθεάθησαν να περπατούν χέρι-χέρι σε εκδήλωση.

Ο γνωστός ποινικολόγος απαθανατίστηκε πρόσφατα σε έξοδό του να συνοδεύεται από τη γοητευτική ηθοποιό Τζένη Οικονόμου, η οποία είναι αρκετά χρόνια μικρότερή του. Τα σχόλια, ωστόσο, στο διαδίκτυο μετά την κυκλοφορία της κοινής τους φωτογραφίες ήταν πολλά, με την κόρη του ποινικολόγου να παίρνει θέση υπέρ του πατέρα της μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Tik Tok. Στο βίντεο αυτό η Αίθρα Λυκουρέζου αναρωτιόταν γιατί ένας άνθρωπος με την πορεία του πατέρα της, δεν έχει το δικαίωμα στα 90 του να έχει μια συντροφιά.

Το βίντεο αυτό προκάλεσε αρκετά σχόλια, με ένα από αυτά να τονίζει τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον ποινικολόγο και την ηθοποιό.

«Η συντροφιά είναι ό,τι καλύτερο, 90 με 50 είναι όλα οκ και έχει νόημα η συντροφιά, 90 με 30 είναι άσχημο. Δεν κρίνεται σαν άνθρωπος αλλά σαν φωτό» έγραφε χαρακτηριστικά το σχόλιο.

Η Αίθρα Λυκουρέζου φυσικά, δεν το άφησε ασχολίαστο και απάντησε γράφοντας, «Ποιος είπε ότι είναι 30 μωρέ; Σταματήστε πια. Άσχημο είναι για τον καθένα να πιέζεται και να μην κάνει αυτό που νιώθει. Αρκετά με τα ψεύτικα πρέπει».


Πηγή