«Τσουχτερή» προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: Από το «καλοκαιράκι» σε μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας


«Τσουχτερή» προειδοποίηση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: Από το «καλοκαιράκι» σε μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας


Διαφ.


Καιρός σήμερα 29/09: Για σήμερα Κυριακή, η μέρα θα ξεκινήσει καλοκαιρινή, αλλά στην πορεία θα επιδεινωθεί προς τα κεντρικά και βόρεια της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Με την ευκαιρία δείτε Καιρός σήμερα 29/09: Ισχυροί άνεμοι με βροχές και καταιγίδες – Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν

Με καλοκαιρινές συνθήκες ξεκινά η μέρα ωστόσο ψυχρό μέτωπο έρχεται από την κεντρική Ευρώπη με αποτέλεσμα την επιδείνωση του καιρού της χώρας. Βροχές και καταιγίδες θα εμφανιστούν τοπικά με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί με ένταση από 7 έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 29 έως 30 ενώ στις υπόλοιπες περιοχές από 32 μέχρι και 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη

Στην Αττική η μέρα ξεκινά με ηλιοφάνεια ωστόσο το μεσημέρι φανερές γίνονται στον ουρανό οι συννεφιές με πιθανότητα βροχών στα βόρεια τμήματα της. Ο υδράργυρος από 33 μέχρι και 34 βαθμούς με τους ανέμους βορειοδυτικούς οι οποίοι σταδιακά θα ενισχύονται.

Στην Θεσσαλονίκη ήπιες καιρικές συνθήκες με τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Η ένταση των ανέμων από 7 έως 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 28 και φτάνοντας τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση


Πηγή