Λονδίνο: Τρανς βρέθηκε νεκρή στον ποταμό Τάμεση μία εβδομάδα μετά την εξαφάνιση της


Λονδίνο: Τρανς βρέθηκε νεκρή στον ποταμό Τάμεση μία εβδομάδα μετά την εξαφάνιση της


Διαφ.


Οι φίλοι της 55χρονης Natasha Reddington-Romanov εξέφρασαν φόβους για την ασφάλειά της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αφού εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από το Trisha’s στο Soho του Λονδίνου μεταξύ 1:45 και 02:00 στις 20 Σεπτεμβρίου. Επρόκειτο να δουλέψει την επόμενη Δευτέρα, αλλά δεν το έκανε, πυροδοτώντας πανικό σε όλη την πόλη για την δημοφιλή Λονδρέζο. Με την ευκαιρία δείτε Φρικιαστική δολοφονία: Μητέρα μαγείρεψε το 28 ημερών βρέφος στο φούρνο μικροκυμάτων

Απόψε, η Met επιβεβαίωσε ότι βρήκε το σώμα της Natasha κοντά στη γέφυρα Vauxhall, περίπου δύο μίλια νότια του πολυσύχναστου Soho. Οι Αρχές είπαν ότι αν και ο θάνατός της ήταν απροσδόκητος, δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος.

Πριν από την είδηση ​​του τραγικού θανάτου της, η στενή φίλη της Natasha, Tracy Kawalik, είπε στο Metro ότι η Natasha είχε περάσει το βράδυ για δείπνο στην China Town με τον ιδιοκτήτη του μπαρ Trish και μετά επέστρεψε στο κλαμπ του μέλους.

«Έφυγε όταν έκλεισε το μπαρ, γύρω στις 1:45 με 2 τα ξημερώματα», είπε στην Metro. «Περπάτησε προς την οδό Bateman πριν πιστέψουμε ότι γύρισε πίσω για να πάρει το λεωφορείο, το οποίο κάνει όλη την ώρα για να πάει σπίτι». Περιέγραψε την φίλο της ως «ζωηρή, ειλικρινή και λαμπερή».

Bar στο Λονδίνο

Η Τρέισι εξήγησε ότι οι ισόβιοι φίλοι της Νατάσα, που τη γνωρίζουν 40 χρόνια, δεν την είχαν δει ποτέ να συναντά έναν άγνωστο για να πάει στο σπίτι. Πρόσθεσε ότι «αγαπάει να δουλεύει» και δεν είχε χάσει ποτέ ούτε μια μέρα δουλειάς. Φίλοι ανησυχούσαν για την ασφάλειά της επειδή ήταν τρανς γυναίκα.

Πριν βρεθεί το σώμα της, η Τρέισι πρόσθεσε ότι δεν υπήρχαν σημάδια ότι παλεύει με κάποιο ιδιαίτερο άγχος, όπως δουλειά ή χρήματα, και ότι «δεν έδειξε σημάδια κατάθλιψης».

Σε ανακοίνωσή της, η Met ανέφερε σήμερα: “Αξιωματικοί που διεξάγουν έρευνες σε σχέση με την αναφορά ενός αγνοούμενου ανέσυραν ένα πτώμα. Οι αξιωματικοί πιστεύουν ότι το πτώμα που ανακαλύφθηκε είναι της Natasha Reddington-Romanov, μιας 55χρονης γυναίκας που είχε αναφερθεί λείπει από το Southwark.

“Οι πλησιέστεροι συγγενείς της Νατάσα έχουν ενημερωθεί για αυτήν την εξέλιξη. Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, οι αξιωματικοί ειδοποιήθηκαν για την ανακάλυψη ενός πτώματος στον Τάμεση κοντά στη γέφυρα Vauxhall.

«Έγιναν εργασίες για την επιβεβαίωση της ταυτότητας αυτού του ατόμου. Στο μεταξύ, η εξαφάνιση της Νατάσα αναφέρθηκε στην αστυνομία την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου και ξεκίνησε αμέσως η έρευνα για έναν αγνοούμενο.

“Στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι το σώμα που ανασύρθηκε ήταν της Νατάσας. Ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως απροσδόκητος, αλλά όχι ύποπτος. Θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή.”


Πηγή