Φρικιαστική δολοφονία: Μητέρα μαγείρεψε το 28 ημερών βρέφος στο φούρνο μικροκυμάτων


Φρικιαστική δολοφονία: Μητέρα μαγείρεψε το 28 ημερών βρέφος στο φούρνο μικροκυμάτων


Διαφ.


«Διαβολική» υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας με μητέρα στην Αμερική η οποία έβαλε το 28 ημερών βρέφος της στο φούρνο μικροκυμάτων ύστερα από διαπληκτισμό με το σύζυγό της για την πατρότητα του παιδιού. Παράλληλα δείτε Θρίλερ στην Κέρκυρα: «Την κακοποιούσε συστηματικά και αυτή έπινε» – Το βίαιο παρελθόν του ζευγαριού (video)

Ένοχη κρίθηκε η 31 ετών Τσάινα Άρνολντ για την φρικιαστική δολοφονία του 28 ημερών βρέφους της, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε.

Όπως δήλωσε η Δρ Marcella Fierro, πρώην επικεφαλής ιατροδικαστής για τη Βιρτζίνια το μωρό «Πέθανε επειδή είχε υπερθερμανθεί». «Ήταν μαγειρεμένη».

Η μητέρα γλίτωσε τη θανατική ποινή αλλά καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για φόνο το 2011. Οι διορισμένοι από το δικαστήριο ψυχολόγοι διαπίστωσαν ότι η Άρνολντ είχε μέτρια νοημοσύνη και δεν εμφάνιζε συμπτώματα ψυχικής διαταραχής.

Σύμφωνα με τo TheMirrorUS μικρή Πάρις έχασε τη ζωή της όταν η θερμοκρασία του σώματός της ξεπέρασε τους 42 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μία ημέρα αργότερα. Παρά την έλλειψη εξωτερικών εγκαυμάτων, η υπερθερμία καθιερώθηκε ως η κύρια αιτία θανάτου από τον ιατροδικαστή, υποδεικνύοντας σοβαρή εσωτερικά εγκαύματα λόγω θερμότητας.


Πηγή